YHTEYS-
TIEDOT

Suomen Rakennuslogistiikka

Suomen Rakennuslogistiikka Oy on yksi Evianet Solutionsin vanhimmista asiakkaista, sillä yhteistyötä on tehty 2000-luvun alusta asti. Yrityksen toiminta painottuu rakennustyömaiden tukitoimiin, kuten materiaalivirtojen hallintaan sekä logistiikan aikataulutukseen ja resursointiin. 

Digitaalista järjestelmää kehitetään jatkuvasti

Ala ja sen vaatimukset ovat muuttuneet paljon, joten myös digitaalista järjestelmää on kehitetty koko sen elinkaaren ajan. Kehitystyö jatkuu edelleen yhteistyössä Evianetin, Suomen Rakennuslogistiikan ja yrityksen asiakkaiden kesken.

Tarve digitaaliselle järjestelmälle oli alkujaan olemassa, sillä logistiikan ohjaukseen ei ollut järjestelmää markkinoilla. NPL-järjestelmällä Suomen Rakennuslogistiikka pystyy ohjaamaan logistiikan aikatauluja sekä kokonaisvaltaisesti koko toimitusketjua.

“Evianet on saanut pidettyä kehityksen suunnan sellaisena, mikä kiinnostaa loppuasiakkaitamme. Evianetin organisaatio on sopivan kokoinen, mikä mahdollistaa sen, että kehitystyöhön pystytään reagoimaan ketterästi ja nopeasti. Paikallisen, alan tuntevan toimijan kanssa toiminnan kehittäminen on helpompaa, sillä se on luonnollinen jatkuva prosessi,” kertoo Suomen Rakennuslogistiikka Oy:n toimitusjohtaja Olli Pälvimäki.

Järjestelmä tekee työmaiden hallinnan mahdolliseksi

Suomen Rakennuslogistiikka tarjoaa työmaalogistiikan hallinnan ja toteutuksen palveluita, joihin sisältyy materiaalivirtojen ja saapuvien kuormien aikataulutusta, aikataulujen suunnittelua sekä töiden ja kustannusten ohjausta tehokkaasti.

“Meidän tehtävämme on pitää rakennustyömaat pyörimässä mahdollisimman järjestelmällisesti ja ytimekkäästi. Digitaalinen järjestelmä on edellytys sille, että kustannukset pysyvät hallinnassa. Työmaamme ovat usein isoja ja monimutkaisia, joten ilman toimintaamme tukevia järjestelmiä hallinta ei olisi mahdollista,” Pälvimäki kertoo.

Työmaalogistiikka on yksi alan nopeiten kehittyvistä osa-alueista, joten työkalujen täytyy kehittyä mukana ja vastata muuttuvia tarpeita.

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions