YHTEYS-
TIEDOT

TPEX

Asiakkuudesta tärkeäksi strategiseksi kumppaniksi

Vuonna 2015 perustettu TPEX uudistaa työmaalogistiikan toimintamalleja tarjoamalla materiaalivirtojen suunnittelua, koordinointia sekä työmaatoimintaa, jossa mahdollistetaan materiaalivirtojen hallitseminen, kitkattomampi työmaalogistiikka sekä kustannussäästöt.
Evianet Systems Oy ja TPEX ovat tehneet yhteistyötä, jälkimmäisen yrityksen perustamisesta lähtien.
TPEX:n toimitusjohtaja Jani Teräväinen kertoo yhteistyön ulottuvan jo vuotta 2015 aiemmaksi.
” Omassa menneisyydessä olen tehnyt yhden taipaleen 1999-2013, jolloin törmäsin Evianetin palveluun vuonna 2006. Silloin asiakas otti tämän palvelun käyttöön hankkeeseensa. Ja minun piti tehdä sen käyttöönotto, koska tuli ilmoitus että nyt käytetään tällaista järjestelmää”, Teräväinen naurahtaa.
”Kun hyppäsin pois edellisestä yrityksestä ja perustin nykyisen vuonna 2015, meillä oli kortteliasuintalon jättihanke Jätkäsaaressa. Sitä tehtiin ilman järjestelmää, ja pian todettiin, että se on täysin mahdoton tehtävä. Kun meillä oli yhteistä historiaa, tavattiin Erkin kanssa ja pohdittiin miten me voitaisiin aloittaa strateginen yhteistyö.”

Yhteistä palvelun kehitystä

Se, että Evianet Systems oli Teräväiselle entuudestaan tuttu niin yrityksenä, tuotteiden, toimintamallin sekä kulttuurinsa osalta loi luottamuksen yhteistyön aloittamiselle.
Tänä päivänä yritykset tekevät yhdessä asioita kehittämällä palvelua ja viemällä asioita eteenpäin.
”Me tunnistetaan markkinassa ongelma, jonka jälkeen pohditaan yhdessä miten asia voidaan digitaalisesti ratkaista. Tämä on meidän liiketoimintaa, ja he tekevät meille näitä digitaalisia ratkaisuja ongelmien eteenpäin viemiseksi. Ja koska tämä ei ole bulkkituote, me tavallaan yhdessä raivataan tilaa markkinaan”, Jani Teräväinen sanoo.

Yritysten välinen kommunikaatio ja viestintä töiden suhteen hoidetaan pitkälti yhteisen Trellotaulun sekä viikoittaisten palaverien kautta.
Yhteinen toiminta on varsin sujuvaa ja helppoa. Siihen on monta eri syytä.
”Molemmin puolin on pitkä kokemus ja osaaminen asioista. Ja tietysti me tunnetaan toisemme erittäin hyvin. Myös yritysten arvomaailmat kohtaa ja tekemisen kulttuuri on yhteneväinen. Me ei myöskään eletä missään olettamuksessa, vaan sovitaan aina asiat. Vähän niin kuin pitkässä toimivassa avioliitossa”, Teräväinen listaa.

Ongelmanratkaisu ja tahtotila vahvaa

Kysyttäessä Evianetin parasta puolta, tulee vastaus nopeasti.
” Ongelmanratkaisukyky on heillä hyvä. On kahdenlaista tahtoa, heikkoa ja vahvaa. Ja heillä se on jälkimmäistä. He eivät selittele asioita, vaan ne tehdään, sekä kerrotaan avoimesti asioista. Heillä on myös tietysti myös kehitysorientoitunut ajattelutapa niin kuin pitääkin olla.”
Yhteistyön hyötykin on varsin ilmeinen.
” Tämä yhteistyöhän kehittää meidän molempien liiketoimintaa. Ja yhteistyö on jo muuttunut strategiseksi kumppanuudeksi. Kumpikaan yritys ei voisi toimia ilman sitä me me olemme yhdessä tehneet. Joten yhteistyö ei ole enää valinnainen asia.”
TPEX:n toimitusjohtaja Jani Teräväinen suosittelee Evianet Systemsin palveluja myös muille.
”Isossa kuvassa suosittelen Evianetia kaikille projektiliiketoiminnassa toimiville, joille tilaustoimitusketjujen hallinta on tärkeää. Mutta myös rakentamisen puolella rakennusliikkeille, päätoteuttajille sekä kaikille logistiikassa toimiville urakoitsijoille.”

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions