YHTEYS-
TIEDOT

Työmaapalvelut Express

Työmaapalvelu Express työskentelee tiiviisti työmaalogistiikan ympärillä eli hallinnoi rakennustyömaiden materiaalivirtoja, välivarastointia ja kustannuksia. Yrityksen käytössä on Evianet Solutionsin kehittämä palvelualusta, joka tekee tilaus-toimitusketjusta digitaalisen ja helposti hallittavan.

“Työmaalogistiikkaa ei voisi toimia ilman digitaalista alustaa, sillä tämä mahdollistaa sen, että kaikilla osapuolilla on sama tieto. Yhteistyö Evianetin kanssa on toiminut hyvin, sillä sopimuksemme perustuu kumppanuuteen ja kehitämme alustaa yhteistyössä eteenpäin,” kertoo Jani Teräväinen Työmaapalvelu Expressiltä.

Jokainen työvaihe kulkee järjestelmän kautta

Digitaalinen järjestelmä on mukana prosessin jokaisessa vaiheessa ja järjestelmää käyttävät työmaan kaikki osapuolet, jolloin kokonaisuutta on helppo seurata ja hallita. Järjestelmän avulla voidaan suunnitella tilaus-toimitusketjut. Lisäksi sen avulla voidaan hallinnoida materiaalien varastointia ja toimituksia eteenpäin työmaille. Järjestelmä helpottaa aikataulutusta, sillä sen avulla nähdään, milloin kuormat saapuvat välivarastoon ja työmaille, tai lähtevät niistä eteenpäin. 

Työmaalla kuormat otetaan vastaan järjestelmän avulla ja kirjataan ylös, ovatko ne laadukkaita. Poikkeustilanteet voidaan hoitaa järjestelmän kautta. Myös resurssienhallinta tapahtuu digitaalisesti, olivat kyseessä sitten henkilöresurssit tai esimerkiksi työmaalla käytettävät koneet, kuten erilaiset nosturit.

“Yhteistyö Evianetin kanssa lähti liikkeelle jo vuonna 2006, kun vastaava järjestelmä otettiin käyttöön edellisessä yrityksessä, jossa työskentelin. Otimme sen käyttöön myös Työmaapalvelu Expressillä, ja olemme kehittäneet sitä eteenpäin. Pyrimme kehittämään alustasta sellaisen, että se palvelisi koko alaa, ei pelkästään meidän tarpeitamme,” Teräväinen kertoo.

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2023 Evianet Solutions