YHTEYS-
TIEDOT

Palvelut

Palvelumme sopivat erityisen hyvin verkottuneisiin toimintaympäristöihin, kuten rakennusprojektien logistiikan ja palvelujen hallintaan, teollisuuden ja kiertotalouden toimitusketjujen sekä suurten kiinteistöjen logistiikan ja kiinteistöpalvelujen hallintaan.


Ohessa muutama esimerkki käyttökohteista.

Rakentamiseen

Työmaalogistiikka, materiaalivirrat, välivarastotoiminnot, työmaatoimitukset, työmaapalvelut, palvelutilausten hallinta, työpörssi, työaika- ja tuntikirjaukset, turvallisuus, tiedottaminen, raportointi ja analyysit.

Lue lisää »

Kiinteistöille

Verkostorekisteri, huoltopihojen lastauslaitureiden varausten hallinta, poikkeamaraportointi, tiedottaminen, raportointi ja onnistumisen analysointi.

Lue lisää »

Teollisuudelle

Teollisuuden logistiikaratkaisut, teollisuuskiinteistön palvelujen hallinta, puute- ja turvallisuushavainnot.

Lue lisää »

Kiertotalouteen

Uudet teknologiat, olemassa olevat ratkaisut, markkinaintegraatio, toimitusketjun hallinta, säädökset ja määräykset, digitaaliset palvelut.

Lue lisää »

NPL 2.0 soveltuu kaikenkokoisille työmaille

 

Palvelumme parantavat rakennusprojektien laatua ja tulosta, tehostavat työmaan rakennuslogistiikkaa, toimitusketjujen läpivientiä sekä työmaapalveluiden hallintaa.

Työturvallisuus ja laatu

Laatuhavainnoilla parannetaan työturvallisuutta ja tekemisen laatua. Havaintojen kirjaaminen täsmällisillä lähtötiedoilla varmistaa myös puutteiden korjaamisen yhteisten pelisääntöjen mukaisesti.

Lue lisää »

Toimitusketjun hallinta

Hyvin suunniteltu rakennuslogistiikan hallinta tuottaa selkeää kustannussäästöä toimitusviiveiden ja turhien odotusaikojen lyhenemisen kautta.

Lue lisää »

Työmaapalvelujen hallinta

NPL työmaapalvelu on kokonaisvaltainen työmaan resurssien ja henkilöiden sekä niihin liittyvien tietovirtojen seurannan ja ohjauksen työkalu.

Lue lisää »

Tuotannonohjaus

Palvelu on suunniteltu urakointiyritysten projektien, tilausten ja niihin liittyvien toimintojen hallintaan. Palvelu sisältää muun muassa tarjous-/tilausprosessin ja projektien hallinnan.

Lue lisää »

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions