YHTEYS-
TIEDOT

Kiertotalouteen
Tutustu referensseihimme

Kiertotalouden palvelut

Kiertotalous on suurelta osin logistiikkaa ja erilaisten toimitusketjujen hallintaa. Teollisuuden ja rakennusprojektien logistiikkajärjestelmien kehittäjänä ja palvelujen tarjoajana olemme olleet luomassa myös kiertotalouden tiedonhallinnan työkaluja.

Rakennusprojekteissa se tarkoittaa yläjäämien ja pakkausmateriaalien lajittelua, varastointia ja kuljettamista. Ylijäämiä syntyy erilaisina maamassoina sekä rakennusmateriaalien hukista.

Teollisuuden sivuvirtojen hallinnassa keskeistä on ymmärtää ja välittää tietoa eteen päin, kuinka paljon mitäkin lajiketta syntyy ja missä aikataulussa. Jatkohyödyntämisen kannalta on tärkeää tietää syntyvän sivutuotteen kemiaaliset ominaisuudet ja hallita reseptiikan avulla menekkitietoa eri lajikkeilla.

Teollisessa mittakaavassa saatavuustieto niin raaka-aineille kuin lopputuotteille on välttämättömyys, jotta niiden varaan voi luoda pysyvämpää liiketoimintaa.

Yritystason ratkaisuesimerkki löytyy UPM:n referenssikuvauksesta. Siinä projektissa loimme UPM:n kanssa digitaalisen palvelualustan, jonka avulla heidän tehdasprosesseista syntyvät sivuvirrat saatiin näkyville ja hallintaan jalostusprosessissa ja edelleen näin syntyvät jalostetut tuottet näkyville markkinoilla.

Yhteisenä digitaalisena palvelualustana on Click Innovationin ja sen taustalla olevien yritysten kanssa yhteistyössä toteutettu CEP -palvelu (Circular Economy Service Platform). CEP on kiertotalouden liiketoimintaympäristö.

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions