YHTEYS-
TIEDOT

Teollisuuteen
Tutustu referensseihimme

Palvelut teollisuudelle

Teollisuuden logistiikkaratkaisut – Evia-SCM on pitkälle kehitetty verkkopohjainen tilaus- ja toimitusketjun hallintaan soveltuva palvelu, joka integroituu toimitusketjun eri osapuolien järjestelmiin. Asiakasjärjestelmien lisäksi palveluun voidaan liittää punnitus- ja ajohallintajärjestelmät.

Palvelu tarjoaa työkalut sopimuspohjaiseen tilaus- ja toimitusketjun hallintaan, jossa tuotteina voivat olla punnittavat irto- ja valmiiksi paketoidut tuotteet. Kaikilla osapuolilla on heidän oman profiilinsa mukaiset käyttöoikeudet järjestelmään. Taustalla on asiakaskohtaiset sopimukset, joissa rajataan sopimustuotteet ja jakeluterminaalit asiakasyrityksiin. Myös sopimuskuljetusliikket ovat asiakaskohtaisia ja sopimusten kautta hallittavissa.

Toimitusten hallinta perustuu malliin, jossa jokaiselle toimitukselle varataan lastausaika jakeluterminaalin lastauspaikalta. Toimituksen vahvistamisessa kuljetusliike vahvistaa ajankohdan oman kalustonsa käytettävyyden perusteella sellaiseen ajankohtaan, jossa myös jakeluterminaalin lastauspaikka on vapaana. Vahvistettu toimitus saa ns. noutokoodin, joka siirtyy vaakajärjestelmälle tilaustiedon mukana ja ohjaa jakeluterminaalin lastausprosessia. Punnitustiedon perusteella toimitukselle luodaan automaattisesti kuormakirja.

Toimitustiedot tallentuvat järjestelmään ja niistä voidaan luoda tilastointia eri ulottuvuuksista, kuten kuljetusliikkeiden toimituksista kpl/tn, tuotteittain ja jakeluterminaalien perusteella.

Tilastointia tilauksista ja toimituksista.

 

Teollisuuskiinteistön palvelujen hallinta – NPL:ssä palvelujen hallinta soveltuu hyvin myös teollisuusalueen erityyppisten palvelujen hallintaan sopimuksesta aina raportointiin ja laskutukseen saakka.

Puute- ja turvallisuushavainnot – poikeamaraportointi toimii hyvin myös teollisuusolosuhteissa. Poikkeamien raportointi, korjaaminen ja tarkastaminen kokonaisprosessina parantaa. Poikkeamaraportointi kytkeytyy palvelutilausten hallintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions