YHTEYS-
TIEDOT

Asiat tehdään kerralla oikein

Digitaalinen järjestelmä ja välivarastointi ovat rakennustyömaiden kulmakiviä

3PLogistiikka ja Evianet ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. 3PL:n rooli yhteistyössä on materiaalivirtojen hallinta ja materiaalin liikuttelu tehtailta työmaan portille.

Rakennusmateriaalien tarpeisiin tarkoitettu 3PL-logistiikkakeskus Uudellamaalla sekä omat ja kumppanivarastot ympäri Suomea luovat toimivan kokonaisuuden rakennusalan ja työmaiden palveluun. Evianet tarjoaa tähän digitaalisen järjestelmän, jonka avulla tietoa hallitaan ja jaetaan. Joustavuus, häiriöiden vähentyminen sekä parempi suunnittelu aikaansaavat sen, että työskentely rakennustyömailla tehostuu.

”Evianetillä on hyvä kehitysote. Heidän kanssaan yhteistyö on ollut avointa ja mutkatonta. Olemme työskennelleet aidosti motivoituneiden ja osaavien ihmisten kanssa.”

Markus Orlo
3PLogistiikka logo

Rakennustyömaat ovat usein ahtaita, eikä varastotilaa ole tarpeeksi, joten kattaville välivarastoille on kysyntää. Lisäksi rakennusalalla toimitusketjut saattavat olla epävarmoja ja tavaran liikkumisen hallinta ontuu. Evianetin luoma järjestelmä mahdollistaa materiaaliketjun, toimitusten ja varastoinnin digitaalisen hallinnan siten, että kaikilla osapuolilla on reaaliaikainen tieto tilanteesta.

”Asioiden tekeminen järkevästi suunnitellen, kerralla ja tehokkaasti kuntoon on intohimo, jonka jaamme Evianetin kanssa. Materiaaliketjun läpinäkyvyys ja digitaalinen hallinta mahdollistaa sen, että työmailla ei tule ikäviä yllätyksiä, vaan toimitukset tulevat ajallaan ja riskit vähenevät. Lisäksi muuttuvista aikatauluista tiedottaminen onnistuu helposti ja nopeasti, reaaliajassa,” kertoo Markus Orlo 3PL:ltä.

Evianet on mutkaton kumppani

”Evianetillä on hyvä kehitysote. Heidän kanssaan yhteistyö on ollut avointa ja mutkatonta. Olemme työskennelleet aidosti motivoituneiden ja osaavien ihmisten kanssa,” Markus Orlo kiittelee.

Yhteistyötä on mukava tehdä, kun kaikilla osapuolilla on yhteinen intohimo ja päämäärä.

”Evianetillä on aito kiinnostus alaan ja sen kehittämiseen. Sen vuoksi he tekevät asiat kerralla oikein ja fiksusti,” Orlo sanoo.

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions