YHTEYS-
TIEDOT

eGate Smart Building Innovation

Automaattinen olosuhdemittaus takaa terveellisen rakentamisen

Automaattinen olosuhdemittaus tähtää terveelliseen rakentamiseen ja rakennuksen käyttöön. Olosuhteiden valvonta alkaa rakennustyömaalta (esim. betonivalun pinnoituskelpoisuus) ja jatkuu rakennuksen valmistumisen jälkeen seuraten esimerkiksi rakennuksen lämpötiloja, suhteellista kosteutta ja huollon tarvetta. Järjestelmä soveltuu hyvin esimerkiksi julkisiin rakennuksiin, kouluihin, päiväkohteihin ja toimistorakennuksiin.

Reaaliaikainen seuranta ja järjestelmään asetetut hälytysrajat mahdollistavat nopean reagoinnin työmaalla tapahtuviin muutoksiin.

eGate logo

eGate ja Evianet tekevät tiivistä yhteistyötä

eGate Smart Building Innovation mahdollistaa olosuhteiden reaaliaikaisen, langattoman ja läpinäkyvän mittaamisen rakenteista ja ilmasta koko rakennuksen elinkaaren ajan. Evianet on rakentanut järjestelmään helppokäyttöisen raportin, joka kerää yhteen hyödyllisen olosuhdedatan.

”Meillä on käynnissä kaksi kehityspolkua, eli oma softakehitys ja lisäksi integraatiot yhteistyössä Evianetin kanssa. Ideana on saada olosuhdedata kaikkien osapuolten saataville ja samaan aikaan palvella Evianetin asiakkaita,” kertoo Jarkko Haukijärvi eGatelta.

Evianetin raporttia ja eGaten palvelua myydään Cramon kautta. Kesällä 2020 otetaan käyttöön eGate 2.0. Odotukset ovat uuden version osalta korkealla.

”Evianet on meille tuttu firma aiemmista yhteyksistä. Ei ole mitään negatiivista sanottavaa yhteistyöstä ja järjestelmä raportteineen on erittäin toimiva kokonaisuus,” Haukijärvi kehaisee.

Esimerkiksi SRV on ottanut käyttöön eGate Smart Building Innovation -palvelun Keski-Suomen Sairaala Nova -projektissa.

”Reaaliaikainen seuranta ja järjestelmään asetetut hälytysrajat mahdollistavat nopean reagoinnin työmaalla tapahtuviin muutoksiin,” SRV kommentoi järjestelmää.

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions