YHTEYS-
TIEDOT

Asiakascase

Bilfinger Nordics

Bilfinger Nordics on Pohjoismaiden johtava teollisuuspalveluiden tarjoaja. Bilfinger Engineerig &Mainteenance Nordics Oy yritys toteuttaa sähköistyksen suurhankkeeseen, Kemin biotuotetehtaaseen, johon kuuluu kuusi eri laitosta.

Varastointiin selkeyttä ja tehokkuutta Evianetin järjestelmällä

“Olemme viime vuosina havainneet, että meillä ei ole projekteille toimivaa varastojärjestelmää. Lähdimme etsimään tähän ratkaisua. Evianet Solutions valikoitui kumppaniksi vaihtoehtojen joukosta, sillä heidän järjestelmänsä oli käytettävyydeltään parhaan näköinen”, kertoo projektin vetäjä Antti Tihinen.

“Näin valtavassa hankkeessa materiaalimassat ovat huomattavan suuria. Toimivaa varastointijärjestelmää tarvitaan, jotta tätä kokonaisuutta pystytään hallitsemaan.”

Järjestelmä muokattiin tarpeeseen

Projekti käynnistettiin yhteisellä suunnittelupalaverilla keväällä 2022.

“Keskustelimme ensin siitä, millaista järjestelmää etsimme ja kuinka haluamme varastomme toimivan. Pidimme kevään aikana useita palavereja puhelimitse ja Teamsin kautta. Sen jälkeen järjestelmää lähdettiin kehittämään toivomaamme suuntaan.”

Evianetin NPL-palvelu on muokattu suoraan Kemin biotuotetehdasprojektin varastointitarpeeseen. Sitä on kehitetty yhdessä eteenpäin, jotta se vastaa uniikkeihinkin tarpeisiin.

“Halusimme järjestelmään esimerkiksi hälyrajat, jotka ilmoittavat, kun materiaaleja täytyy tilata lisää. Olemme saaneet aina vastaukset pyyntöihimme ja ne on toteutettu hyvin. Yhteistyö on ollut joustavaa, siitä isot kiitokset”, Projekti Insinööri Markus Törmänen sanoo.

Jatkuvaa kehitystä yhteistyössä

Evianetin NPL-järjestelmä on palvellut Kemin biotuotetehtaan varastointitarvetta erittäin hyvin.

“Käytön aikana on tullut esille erilaisia toiveita ja kehitysideoita, jotta järjestelmä saadaan palvelemaan tarpeitamme vieläkin paremmin. Aina kun olemme esittäneet muutostoiveita Evianetille, yhteistyö on sujunut hyvin ja muutokset on tehty ripeästi toiveidemme mukaan”, Törmänen sanoo.

Järjestelmää on kehitetty yhteistyössä koko ajan paremmaksi. Järjestelmässä on vielä paljon mahdollisuuksia, joita voidaan ottaa käyttöön myöhemmässä vaiheessa.

“Uskomme, että tulevaisuudessa tämä tulee tehostamaan toimintaamme merkittävästi. Voimme varmasti hyötykäyttää samaa pohjaa myös muissa projekteissa”, Tihinen sanoo.

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions