YHTEYS-
TIEDOT

Asiakascase

Transval: “Evianet ymmärtää rakennuslogistiikan tarpeet”

Logistiikan edelläkävijäyritys Transval Group ryhtyy pian käyttämään Evianet Solutionsin järjestelmää rakennuslogistiikan toimitusketjujen hallinnassa. Järjestelmää on kehitetty yhteisvoimin Transvalin tarpeisiin sopivaksi.

“Haimme toimitusketjun hallintaan järjestelmää, joka toimisi työmaaympäristössä. Evianetin järjestelmä vaikutti markkinoiden parhaimmalta ja valmeimmalta paketilta”, kertoo Transvalin rakennuslogistiikkapalveluiden vetäjä Juho Lappalainen.

Hän kertoo olevansa yhteistyöhön Evianetin kanssa erittäin tyytyväinen.

”He ymmärtävät sekä rakennusalan että logistiikan tarpeita ja pystyvät vastaamaan niihin tällä järjestelmällä”, Lappalainen pohtii.

Tarve toimivalle järjestelmälle

Lappalainen tuli Transvalille noin vuosi sitten perustamaan rakennuslogistiikan liiketoimintaa.

”Olen itse työskennellyt 12 vuotta rakennusalalla, joten lähdin rakentamaan konseptia siitä näkökulmasta. Ensimmäisenä toivelistalla oli löytää järjestelmä, joka toimii logistiikka ja varastointi edellä ja palvelee sekä työmaita, tilaajia, tavarantoimittajia että meitä itseämme toimitusketjujen hallinnassa.”

Evianet löytyi verkon kautta.

“Evianetin järjestelmä on työmaalähtöinen ja vaikutti ketterältä sekä muuntautumiskykyiseltä. Palvelu on jo monilla yrityksillä vastaavanlaisessa käytössä, joten päädyimme valitsemaan sen”, Lappalainen perustelee.

Juho Lappalainen

Lukuisia hyötyjä

Selainpohjaiseen ja helppokäyttöiseen järjestelmään saadaan omien resurssiemme lisäksi kaikki asiakkaat, urakoitsijat, aliurakoitsijat, tavarantoimittajat sekä kuljetusliikkeet.

“Tieto liikkuu helposti eri toimijoiden välillä. Myös tavaroiden seurattavuus helpottuu, sillä näemme, mitä tavaroita on tilattu ja minne”, Lappalainen kertoo.

“Voimme hallita toimituksia ja resursseja. Tämä helpottaa työn suunnittelua ja aikataulutusta. Lisäksi tuotteiden ja olosuhteiden dokumentointi onnistuu järjestelmän kautta aiempaa paremmin”, hän jatkaa.

Evianet on luottokumppani

Evianet on ollut Lappalaisen mukaan erinomainen yhteistyökumppani.

“Yritys on dynaaminen ja asiat menevät nopeasti eteenpäin. Meidän liiketoiminta-ajatuksemme on hakenut uomiaan tämän hankkeen aikana. Evianet on pystynyt hyvin mukautumaan tarpeisiimme ja kehittämään palvelua siihen suuntaan, mihin on tarvinnut.”

Järjestelmää kehitetään edelleen yhdessä eteenpäin. Käyttöönotto on nyt eli vuoden 2022 lokakuussa noin puolivälissä.

“Vielä ei ole täysin valmista, mutta suunta on ehdottomasti oikea. Tästä saadaan täydellisesti meidän rakennuslogistiikkapalvelujamme tukeva ja myös asiakkaita auttava järjestelmä.”

MYYNTI

Erkki Ruuska
040 500 9886
myynti@evianet.fi

VANTAAN TOIMIPISTE

Tikkurilantie 68 C  3.krs
01300 Vantaa
Katso kartalla »

JYVÄSKYLÄN TOIMIPISTE

Ailakinkatu 5
40100 Jyväskylä
Katso kartalla »

Copyright © 2024 Evianet Solutions